Information

Vores klub – Vores stolthed


Kære alle stolte Bangsbo Freja´er


Vi befinder os lige nu i en mærkelig tid. Hele fodbold-Danmark har være lukket ned stort set i hele foråret. For en måneds tid siden fik vi endelig lov til at komme i gang med det, vi allerhelst vil, at spille fodbold, og pludselig bliver vi igen rystet, da Coronaen lige pludselig kom tæt på os alle i klubben.


Det er ikke nogen hemmelighed at 2020 har været et år, hvor klubben for alvor er blevet sat på en prøve. Coronaen har gjort at alle jeres tanker, ideer, planlægning, forventninger og forhåbninger til fodboldåret, pludseligt blev sparket til hjørne og med ét sat på stand-by. Alt blev lukket ned fra den ene dag til den anden. Træning, kampe, cups i ind- og udland, vores fællesskab. ALT hvad vi havde glædet os til.


Også økonomisk er vi blevet rystet. Nogle har desværre meldt sig ud, usikkerhed på sponsorsiden, tilskudsordning er uafklaret. Hele vores eksistensgrundlag har fået alvorlige skrammer, MEN VI NÆGTER AT GIVE OP. I stedet vil vi kæmpe imod og lægge frø og lave grobund for en genrejsning og styrkelse af fællesskabet og udviklingen af klubben, specielt de gode oplevelser.


Dét at blive rystet igennem, kan vi tage positivt med videre. Alle har på den ene eller den anden måde bidraget sit til, at vi er kommet flot igennem krisen, hvilket blot fortæller om den kærlighed, vi har til vores klub. Vi er stolte af at høre til i Bangsbo Freja, stolte af vores logo og vores blå og hvide farver og det er noget vi gerne vil og tør vise udad til. Den følelse er vi mange, som har i klubben.


Vi har igennem Corona-tiden været slået langt tilbage, men vi er bestemt ikke slået ud, og vi skal og vil gøre alt for at komme tilbage med endnu mere STYRKE end før. Det er nu VI SKAL STÅ SAMMEN – ALLESAMMEN.


Det første frø vi vil sætte for at skabe grobund for nye oplevelser og klubudvikling, er at rejse en fond eller pulje af penge, som udelukkende skal gå til vores medlemmers tanker og ideer til fællesskab og oplevelser.


Det er en kæmpe opgave at rejse denne pulje, men ved at vi alle står sammen og hjælper til, bliver opgaven faktisk ret lille for hver enkelt medlem, træner, leder og forælder.


Vi har udarbejdet et støttelod til en værdi á 100 kroner, i alt 1000 støttelodder, som vi skal have solgt til vores familie, venner og bekendte.


På støtteloddet er der mulighed for at vinde en af de mange fine præmier, med en samlet præmie sum på 20.000 kroner. Dog er det vigtigste formål med loddet, at man er med til at give spillere i Bangsbo Freja hjælp til nye oplevelser, fællesskab og klubudvikling.


Hvis alle hjælper til, hvilket vi faktisk forventer, kan vi ved bare at sælge 5 lodder hver, nå vores mål om at få solgt 1000 lodder inden efteråret er omme.


Der er selvfølgelig også en gulerod til dem, som sælger lodderne.


For hvert 5 lodder man sælger, får du 100 kroner indsat på din Bangsbo-konto eller du kan vælge at få et gavekort til Intersport, Frederikshavn på 125 kroner.


For hvert lod man sælger derudover kan får du 20 kroner indsat på Bangsbo-kontoen eller yderligere 25 kroner i gavekort til Intersport, Frederikshavn.


Når der er solgt henholdsvis 500 og 1000 lodder er der gavebevis på henholdsvis 500 og 1000 kroner til de 3 som har solgt flest lodder. Så for de dygtige og flittige er der stor gevinster at hente hjem.


Alt dette for en ganske lille indsast hver især, for vi regner faktisk med at nu står vi sammen og løfter i flok.


Når alle 1000 støttelodder er solgt og regnestykket er gjort op, er der hele 75.000 kroner udelukkende til brug for alle vores medlemmers ideer til oplevelser og fællesskab. Det bliver op til jer, hvor og hvordan pengene skal bruges og Bangsbo Freja og Bangsbo Frejas Venner garanterer at pengene ikke bliver brugt andre steder, end til lige netop dette.


Lad os alle stå sammen og vise at vi vil kæmpe for Bangsbo Freja – klubben vi er så stolte af - og lad 2021 blive året, hvor vi igen skal have en masse oplevelser og fællesskab.


I løbet af den næste halvanden uge vil Ungdomsudvalget være at finde på banerne hos diverse hold, ligesom der vil være uddeling at kuverter med lodder i vindfanget ved cafeteriet. Også på klubbens hjemmeside kan der via et link rekvireres lodder.


Salget starter d. 1/7 og løber indtil 30/11.


Vi håber at I vil tage godt imod dette og hjælpe vores klub til at lave flere initiativer for alle vores medlemmer.


Sæt i gang!


Jan Nymark, formand for Bangsbo Freja